CEPAT JE Korang kalo pasal artis kan?? hahaha...saja nk test isu ni hangat ke x..sory :P Menerusi rakaman video yang dibuat, Sharnaaz menjelaskan apa sebenarnya yang terjadi dan mengaku menengking aktres yang juga isteri kepada Fauzi Nawawi secara tidak sengaja. Malah pelakon lelaki itu mendakwa Lisdawati telah mencanang keburukannya yang lalu termasuk mengaitkan nama bekas kekasihnya, Shila Amzah sepanjang empat bulan mereka menjalani penggambaran. Kemuncak kesabaran Sharnaaz akhirnya tercabar apabila Lisdawati memanggil dirinya dengan perkataan pondan sewaktu mereka sedang merakam salah satu babak dalam BKATC. Berang dengan tuduhan itu, Sharnaaz kemudiannya meninggikan suara kepada Lisdawati sambil berkata 'Diamlah Kakak!' Berikutan itu, Sharnaaz mendedahkan Fauzi meninggalkan pesanan menerusi SMS dua hari kemudian meminta penjelasan namun suami kepada Lisdawati itu telah membabitkan ibu Sharnaaz di dalam hal ini selain memanggil pelakon itu dengan gelaran anjing kurap. Menerusi video yang sama juga, Sharnaaz telah memohon maaf kepada pasangan itu namun dia bertegas mahu Lisdawati dan Fauzi Nawawi meminta maaf kepada ibunya secara peribadi atau berdepan saman maksima. SAKSIKAN!!! Perempuan Gedik Perasan HOT Nak Jadi Popular http://www.youtube.com/watch?v=laI4SsDG9bM GEMPAR!!! Dato Siti Nurhaliza Mengamuk!!! Dengan Siapa Tu??? http://www.youtube.com/watch?v=vYByKSpBRlw

Channel: Malaysia News

Related tags:

Connect with Fb